Trendi-lehteen tehdään hääspesiaali juttua. Kuvauksiin haluttiin Chanelin hääkakku. Toiveena oli Chanel'n logo mustalla ja näyttävänä, tarpeeksi isona. Kakun väritys musta-valkoista ja yksinkertaisesti tyylikästä. Chanelin imagoon kuuluu mustat helmet ja somat rusetit, joten niitä tietenkin halusin laittaa.Ideoita kurkin googlen avulla.

Itse pääkoriste, eli logo tosin tuotti sitten päänvaivaa -> tilaus tuli viimetipassa ja eihän tuollainen paksumpi sokerimassa ehdi kuivua tarpeeksi kovaksi parissa pvässä, vaikka laitoin cmc-jauhettakin sekaan enemmän kuin ohjeistus on. Logon asettamisessa meni kakki ok mutta oli kovin huojuvaa sorttia kun osittain pehmeää massaa vielä. Siksipä sitten tein pikaisesti ruusuja juurelle, antamaan pystyssä pysymiseen tukea. Kakkulähetti tuli noutamaan kakkua studiolle. Kaikki siis hyvin, huokaus ja helpotus... Kunnes kuski soitti 10 min. hakemisen jälkeen että koriste alkoi kallistua, hän oli yrittänyt oikoa ja naps, logo keskeltä katki. Ensinnäkin, mitä kuski lähtee koskemaan käsillään kakkuun ja oikomaan koristeita, mur mur??

Pyysin kuskia tuomaan kakun takaisin. Lähin mieheni kanssa viemään kakkua studiolle korjasin sen siellä kuvauskelvolliseksi. Kuulemani mukaan kakku kesti hyvin kuvaukset ja juuri kun oli valmista, korjauskohta petti ja hajosi uudelleen.. Onneksi siinä vaiheessa asialla ei ollut enään mitään merkitystä . Täpärälle siis meni.

Kuorrute sokerimassaa ja helmiäistä ripaus

Mustat yksityiskohdat pikeeriä

Ruusut ja logo sokerimassaa

Rusetti satiininauhaa

Mustat helmet vuorikristallia

Pohjana rapsakka styroksi

 

Lehti ko. aiheesta ilmestynee ensivuoden helmikuussa