990330.jpg

Ajattelin minäkin laittaa teille (ja itselleni) ihan erikseen vieraskirjan!! Haluisin todella tietää, kuka täällä käy välillä kurkkimassa, utelias kun olen =)  Mielissäni ja kiitollinenkin olisin, jos viitsisit kertoa itsestäsi muutamalla sanasella ja jättää "puumerkkisi" vieraskirjaani.
Aina ei tule itsekkään kommentoitua tehtyjä ruokia, kakkuja, käsitöitä jne -> haluisin kyllä, mutta niitä on niin paljon ja aika ei yksinkertaisesti riitä ihan kaikkeen. Usein kuitenkin kiertelen ja kaartelen kaikkien blogeissa ihastelemassa ja ottamassa mallia ja ihan "opiskelemassa" muiden resepteillä ja malleilla. Ja tietysti sitte niitä kivoimpia, hauskimpia, ihanempia ja kekseliäimpiä ideoita ja tekeleitä sitte kommentoinkin, aika usein itseasiassa, koska niitä tuntuu olevan vähän jokaisella ja usein ;D

Eli, vaikka et haluisi kommentoida mitään tekeleitäni jne, jätä edes puumerkkisi vieraskirjaani. Näin tiedän etten ole ihan yssikseni täällä tekemässä ja juttelemassa =D

Itse olen opiskelija tällä hetkellä -> leipuri-kondiittorilinjalla, aikuispuolella. Kaksi nuorinta lastani on muutaman päivän viikossa pväkodissa, näinä aikoina treenaan kotona koulu"läksyjä" eli leipomista, suurin aika tosin menee tilauskakkuihin ja niihin tehtäviin koristeisiin. Kodinhuoltoa ja ruoanlaittoa myös pitäisi ehtiä päivisin tehdä ;)
Vanhin lapsi on koulussa, neljännellä luokalla.

Innostukseni kakkuihin, taikka enemmänkin niiden koristeluun on vallannut minut ihan kokonaan!! Leipominen ja sen aloittaminen on ollut mulle aina suuri kynnys ja samalla "tuskaa" aiheuttava haaste, jonka nyt olen päättänyt selättää. Siksipä pursuan tarmoa ja tahtoa, jotta minäkin oppisin ja osaisin joku pvä loihitia tuosta vain, ilman isompia tuskia jotakin herkullista ja kaunista makean nälkään =)

Olenkin edistynyt kakkujen ulkonäössä hirmuisesti entisiin tekeleisiini verrattuna, ja niistä kiitos ihan ensimmäisenä kuuluu muille blogien pitäjille -> he ovat tietojen ja kuvien jakamisella saaneet minun taitoni kehittymään, hirmuisesti!!!!

Ystävällisin pyynnöin ja terveisin, Pia

P.S. Make me happy and leave message that you been visiting here, thank You!  =)