Ensinnäkin suuren suuri KIITOS kaikille osallistuneille!

Kiitos myös ihanista, idearikkaista sekä haasteellisista koriste-ehdotuksista!

Arvonnan suoritimme tällä kertaa niin että pyysin vanhinta tytärtä sanomaan numeron 1- 169 väliltä -> arvonnan voittaja. Sen jälkeen itse valitsin 3 itselleni mieleisintä kakkukoriste haastetta, jotka yritän tässä suht lähitulevaisuudessa toteuttaa!

Liirum laarum, asiaan Silmänisku

Arvonnan voittajaksi nousi numero 7,

eli Kakkukioskin Krisse,

ONNEA!!!

 

Vaikea oli valita 3 mieluisinta kakkukoriste haastetta. Oli monta mitä haluaisin kokeilla jossakin vaiheessa ainakin, ja voihan olla että toteutan useammankin jossakin vaiheessa, mutta sitoudun nyt ainakin 3 näin ensialkuun.. Silmänisku

-TILDA, tätä ehdotti Jaana (vaikkakin minulle hieman tuntematon aihe vielä..)

-JÄÄKARHU, tämän ehdotti Marilee (kissat ja karhut on vain hurmaavia otuksia <3)

-YSTÄVÄNPÄIVÄ-koriste, jota ehdotti hirmuisen moni! (Ystävyys, tärkeä asia elämässä <3)

 

Kiitos näistä ehdotuksista

ja muille kiitos myöskin mielenkiintoisista ehdotuksista!

 

Loppuun pieni muotoinen tiedoitus:

Aloitan huomenna koulutukseeni liittyvän työhönoppimisharjoittelun, Karl Fazer Cafè, Kluuvikatu 3 (H:ki), jonka kokonaisaika on 4 viikkoa, 35h työviikkoina. Minulla se tosin venyy pidemmäksi koska en tee 5 päivää viikossa vaan n. 3 päivää/vko. Harjoittelupäivän jälkeen on sitte vielä kouluillat ja kotiutuminen siis aina klo 21 vasta. Tästä johtuen, blogini päivitykset voivat hieman hidastua. Yritän kuitenkin saada päivitykset ajantasalla pidettyä, mutta aina ei ihan kaikkea kerkiä kuitenkaan vaikka miten yrittää Nolostunut -> tilauksia on ensivkonlopullekin jo vaikka ja kuin... joten päivitettävää riittää varmasti Nauru!