Eilen vietettiin pienen Nyytti-rinsessan ensimmäistä juhlapäivää. Ristiäiskakkusta toivottiin rinsessamaista. Koristeen toteutin molempien vanhempien toiveista, kuten koko kokonaisuuden.

Ongelmitta tosin ei pursotukset tällä kertaa tulleet. Pursottelin flora vispiä kauan eikä jämäkkyyttä tullut ollenkaan. Laitoin vaniljakreemijauhetta sekaan ja sitten jämäköityi. Pursottelin isolla ruusutyllalla laineita, kun totesin että ei ole hyvä ei.. Tein uudet kermat ja toisenlaiset pursotukset, ei tulleet niistäkään hyvät. Aika alkoi loppumaan joten hätäratkaisuna nopeat ja täysin erilaiset, mitä alkuperäisessä ajatuksessa oli... Koristekin oli hieman liian iso... Aina ei tosiaan mene putkeen suunnittelut.. ...liekö liian pitkä joululoma takana ja taidot ruostuneet Silmänisku

 

Suuret onnittelut Nyytti ihanasta nimestä,

Ella Irene <3

"Nyytti" lähemmin

Yhteensä 9 munan vaaleat sokerikakkupohjat

Kostutus: appelsiini tuoremehu

 

Täyte (toiveesta):

valkosuklaa-tuorejuustomousse

+ vadelmasurvos

(Tein isompana tämän ohjeen ja

lisäsin liivatteiden määrää vadelmien takia)

(300g maustamatonta tuorejuustoa
3 kananmunaa
2dl sokeria
250g valkoista suklaata
2tl vaniljasokeria
6 liivatelehteä (+ n. ½dl vettä)
3dl kuohukermaa)
+ 500g vadelmia

 

Laita liivatelehdet pehmenemään runsaaseen, kylmään veteen vähintään 10 minuutiksi. Erota valkuaiset ja keltuaiset kananmunista. Sulata valkosuklaa vesihauteessa. Sekoita tuorejuusto, sokerit ja keltuaiset tasaiseksi ja lisää valkosuklaa. Vatkaa kerma vaahdoksi. Vatkaa valkuaiset vaahdoksi. Purista liivatelehdistä vesi pois ja liuota ne tilkkaan kiehuvaa vettä. Vatkaa liivateseos juusto-suklaaseokseen. Lisää kermavaahto ja lopuksi valkuaisvaahto. Kaada seos vuokaan, keksimurujen päälle. Anna jähmettyä jääkaapissa vähintään 5h, mieluiten yön yli.

Kuorrute: flora vispi + vaniljakreemi

 

Koristeet: marsipaanista, sokerimassasta, pikeeristä +

sokerihelmiä ja helmiäisspray