Ystäväni pyysi rippikakkuun jalkapallokoristetta. Mallikuvassa oli nappulakengät ja jalkapallo korokkeen päällä, sitä ei tahdottu. Nappikset piti olla valkoiset ja pallo perinteinen -> tällainen tuli. Hieman aiheutti päänvaivaa nuo nappiksien pysyminen pallon alla.

1245964421_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Tein myös omenavihreitä neilikoita lehtineen 16 kpl, jostain syystä unohdin vallan kuvata ne ennen postittamista. Kukat kuitenkin päätyvät hääkakkujen päälle jos vain ovat säilyneet postimatkastaan kunnialla <3

 

Päivitystahti alkaa nyt hiljentymään ja kesäloma käynnistyy kunnolla, kunhan saan vielä 4 kakkua kunnialla tehdyksi. Ensi lauantaina olisi 2 kakkua "isäpuolen" 60v juhliin ja seuraavana vkonloppuna omien murujen 3 ja 6 vuotiskakut. Lasten toiveet ovat tosin taas sellaista luokkaa ja lujaa tahtia vaihtuvat teemat ettei perässä pysy, mutta katsotaan miten tänä vuonna selviän Silmänisku. Pikkuhiljaa alan vierailemaan teidän muiden blogeissanne ja nautinkin lomanajan pelkästään teidän päivityksistä, aimo annoksin <3 Lisäilen myös kaikki ilmoittautuneet linkkilistaani ja muutenkin ajattelin hieman päivitellä blogiani, aina sopivan aikaraon ilmaantuessa.

Oikein AURINKOISTA JA LÄMMINTÄ KESÄÄ KAIKILLE!!!!