Edit. Itsekritiikki tosiaan oli tällä kertaa liian kova -> olitte siis jokainen oikeassa. Rasiat menivät kuumille kiville, kuten sanonta kuuluu, enemmänkin olisi voinut olla. Joten, vastaisuudessa taidan luottaa enemmän teidän makuunne/arvioonne kuin omaani ;DD Kiitos siis kannustaneille!!!

... siinäpä osuvampaa ostikkoa saa hakea seuraaville piparirasioille =DDD

Päätin minäkin sitte kokeilla noita piparirasioita, ja voin sanoa, että piparkakkutalonkin tekeminen on helpompaa ;) Idean löysin Mansikkamäen blogista, "alkuperäis"-idea löytyi Tärpätin Joulua blogista. Tein kuuden (6) rasian seinät, pohjineen ja kansineen, 4 niistä tuli aavistuksen suoraksi. 2 ekassa ei kaikki seinät osuneet edes pohjaan *nauraa kippurassa* Seinien koristeluun olen kuitenkin suht tyytyväinen, ja kannetkin menettelee..

Esikoisen koulussa on keskiviikkona Teuvonpvämarkkinat, ja siellä jokainen luokka myy jotakin, kerääkseen rahaa keväistä luokkaretkeä varten. Useimmissa pöydissä on perinteisesti vanhempien ja lasten yhteisesti tekemiä leipomuksia. Taitaa vaan käydä niin, että tältä perheeltä ei leipomuksia tänävuonna synny -> ovatten meinaan nämä rasiat niin vinkkelis vonkkelis ja uusia ei edes kerkeä harkita ;D Onneksi tytön luokka järjestää arpajaiset (sinne ollaan arpajaisvoittoja kerätty jo vaik ja kuin..), oppilaat ovat tehtailleet joulukortteja myytäväksi ja muut vanhemmat varmasti hoitavat tänä vuonna nuo ihanat leipomukset, tämän tunarin puolesta ;D
 Esittelen kuitenkin teille kokeiluni, pitäähän teidänkin päiviä jollain piristää ;D

1038043.jpg

1038040.jpg

Kuten näkyy, kannet ovat aivan vinksallaan

1038037.jpg
1038071.jpg

Sekä loppuun muutama piparista tehty hevonen (iso piparkakkumuotti)

1038069.jpg