Tein vkonloppuna rakkaalle ystävälleni ja hänen miehelleen hää- ja vuosipväkakun viemisiksi. Valitsin marsipaanikakun aiheeksi koska siitä kokemusta mulla on vain kerta -> pojan viimesyntymäpäiviltä, Salama McQueen-kokeilu (joka siis oli ihan "testing-testing"-näköinenkin). Minä ja marsipaani ei olla ihan vielä sinut toistemme kanssa, mutta tekemällä (kait?) sitä oppii ja kun virheet huomaa, niin ne osaa ainakin sitte seuraavalla kerralla(?) eliminoida ;D Mallia ja oppia otin Kuun Karkelot-blogista, jossa oli todella hyvät ja selkeet vinkit ko. kakun tekemiseen -> kiitos siitä!! =) Vaaleanpunaisen marsipaanin asentaminen oli helppoa mutta se, miten ne reunaan jäävät rypyt poistetaan, onkin sitte toinen asia =DDD Joten, hän, kuka tietää kullanarvoisia vinkkejä noiden ryppyjen poistoon, otan mielihyvin vinkit ja vihjeet vastaan, valmiiksi jo kiittäen!!! Tuota vaaleanpunaista marsipaania olisi voinut olla hieman enemmänkin/pakusmpana, niin ei olisi tuo ruskea, alla oleva marsipaaniosio kuultanut läpi.

Täytteenä oli taas mansikkamoussea sekä maraboun mint krokant-suklaata, mutta nyt mansikoita oli lähes litran verran ja unohdin sitte lisätä liivatteen määrää. Ja kuten arvata saattaa, sehän ei sitte meinannu pysyä ihan kasassa pidempää aikaa. Kuitenkin sinne asti kunnes alettiin syömään, että suhteellisen hyvä ajoitus loppujen lopuksi :) Kakku maistui hyvältä ja sitä oli riittävästi 2:lle ihmiselle ;D

1001644.jpg1001647.jpg1001649.jpg