Viikonvaihde on vierähtänyt aivan ihanissa merkeissä ja tunnelmissa -> olin Squires Kitchen'in järjestämissä messuilla, Englannissa Franham'ssa. (Klikkaamalla linkkiä pääset ed. mainitun kotisivulle.) Tuollaiset kakku-, suklaa- ja sokerikoriste messut tekee ensin täysin kyltymättömän tunteen -> tahtoo nähdä heti kaikki nyt, kunnes onneksi hieman rauhoittuu ja malttaa miettiä mitä kaikkea ihanaa opittavaa ja vinkkiä tahtoo ensisijaisesti nähdä. Ahneuskin iskee alkuun tuollaisessa tavaramäärän paljoudessa Nolostunut mutta siinäkin välttämättömien tavarahankintojen ja varastoiden täyttämisen jälkeen osaa melkein Viaton maltilla hankkia uusia ihania muotteja ja kokeiltavia kuorrutteita, koristeideoita jne jne Kieli ulkona.

Esille laittajina oli paljon nettikaupoista tuttuja merkkejä kuten esim. PME Sugarcraft, Holly Products, Squires Kitchen's Products ja Orrhard Products. Ja varmasti paljon muitakin mitä en muista/tiedä jne.

Kameralla tuli napsittua kuvia useita satoja, mutta kuvatilan rajallisuuden takia laitan teille valitettavasti vain muutaman. Messuilla oli hääkakkunäyttelyosio missä kakkuja oli toista sataa pitkän matkaa, kakkukilpailussakin oli mielettömiä luomuksia esillä sekä ihan vain esillelaittajien pisteissä mallikappaleitakin useita -> voitte kuvitella kun jokaisesta haluaa ottaa kuva ja siihen päälle yksityiskohdista vielä Pusu, koristeista puhumattakaan, huh!!

Kuvassa Franham'n Malting-messuhallin etuovi,

rakennus on iso mutta ei kuvaan mahtunut kuin etuosa

Squires Kitchen's Shop, ihan meidän majatalon vieressä Kieli ulkona.

Takahuoneessa pidetään erilaisia kursseja <3

Eddie Spencer MBE, täydellisen herttainen ja kohtelias herrasmies ja minä

Eddie on Englannin tunnetuin Royal Icing piping-"kuningas". Saanut mm. Brittiläisen imperium ritarikunnan MBE (Member of British Empire)- kunniamerkki ja arvo. Tehnyt mm. Englannin kuningattaren kulta hääpäivänkakun!

Kunnia oli myös tavata Debbie Brown, Alan Dunn, Ann Pickard, Ildo Nicolello (sokeripuhallus), Coronet Porcelain (Peggy Porcelain'n osasto), Paddi Clark ja ja ja...

(Googlettamalla heidän nimiä (mm. liitäen Squires Kitchen'iin) saatte tietää heistä lisää...)

 

Murto-osa (ja huonoimmista kuvakulmista ikinä näköjään) hääkakkuosastolta

Yksi kilpailukakuista mikä teki lähtemättömän vaikutuksen minuun. Käsittämättömiä yksityiskohtia pikeerillä tehtynä!! (huono kuva jälleen...)

Olisi tosiaan ihana jakaa teidän kanssanne kaikki mitä siellä koin ja näin mutta ymmärtänette kuvatilan tilanteen!!? Kuitenkin ainutkertainen elämys elämässäni ja en voi muuta kuin hymyillä onnesta ihanan, hauskan ja onnistuneen reissun tuloksena!!

Loppu reissu meni Lontoossa ja sielläkin tuli kierreltyä ja kaarreltua vaikka ja missä. Mm. maailman suurimpiin leulukauppoihin lukeutuva Hamleys, missä leluja 7 kerroksessa. Ihka ihana Hello Kitty esim. siellä oli omassa osastossa vastaanottamassa asiakkaitaan Nauru. En voi edes kuvitella miten lapset olisi ko. kaupasta saatu pois, kun itsekin meinasin siellä jumia tunnista toiseen Silmänisku..

Tulen ajankanssa esittelemään uusia juttuja ja tuotteita teille, mitä ihan paikallisissa kaupoista löytyi leivontahyllyiltä. Kuinka paljon enemmän erilaisia löytyykään ja todella edulliseen hintaan! Esimerkiksi heidän käyttämänsä royal icing on hieman erilaista kuin mitä me ollaan (ainakin täällä blogimaailmassa) totuttu käyttämään.... Mutta niistä siis aina kun siihen mahdollisuus ja aikaa!

Loppuun vielä lämmin kiitos hyvästä seurasta miehelleni ja matkaseuralaisilleni!!!