Pienen pienen vinkin aika. Monesti esim. sokerikreemiä levitellessä kakun päälle, erilaisilla veitsillä, nuolijoilla tmv tuntuu olevan hankalaa. Marsipaanin alle kun ei kannata epätasaisia kökköreitä jättää ja jos veitsillä siloittelut ei suju, niin leivinpaperinpala on oiva apu tällaisessa =)
Minulle siis uusi kikka, koulusta opittuna...

Leikkaa kapea ja tarpeeksi pitkä suikale leivinpaperista
2067773.jpg

Paperin päistä kiinni,
sopivan napakasti paperiliuska kakunpintaa vasten
ja vedät toisesta päästä paperiliuskaa itseäsi päin.
Toista kunnes jälki on sielä :)
2067781.jpg

Ja jos nyt saatuisi tuo siloittelu esim. unohtua
ja kakku jo kaapissa odottamassa kreemin kovettumista...
..niin eipä haittaa.
Veitsellä voi varovaisesti vuolla isoimmat epätasaisuudet
pois, ihan pienet röpöiset ei marsipaanin alta paljastu ;)