Tämä kannu on ensimmäinen ja ainoa (toistaiseksi) keramiikkatyö, jonka olen tehnyt valusavesta muotilla. Jokseenkin vierastan vielä muotilla tehtäviä ja tehtyä keramiikkaa -> yksilöllisempää/yksilöllisempiä keramiikkatöitä saa tehtyä käsin. Kannu on kuitenkin mieleeni. Muodoltaan ja tyyliltään hyvin yksinkertainen ja kaunis.

1091451.jpg

 Lasite, jolla lasitin on minusta aivan ihana -> valitettavasti se ei välity meidän eläkeläiskameralla teille niin hyvin. Lasitteen pinta on meinaan sellaista lumikidemaista. Toisessa kohtaa on "lumikidettä" reilummin ja toisissa kohtiin ei ollenkaan. Aivan kuten esim parvekelasit jäätyvät välillä pakkassäillä. Nuo kuvat on kuitenkin ilman salamaa jotta sen pinnan sain esiin edes jotenkin, mutta sävy näyttää luonnonvalkoiselta vaikka todellisuudessa kannu on yhtä valkoinen kuin vastasatanut lumipeite:)
Kannussa on tosin "virhe" miksi sitä ei vielä voi käyttää -> se vuotaa pohjasta =D Eli siellä on liian vähän lasitetta sisäpuolella ja siksipä minun on lasitettava se uudestaan. Jotta sattuu ainakin mulle noita kömmähdyksiä vielä ;D

1091454.jpg

Vielä salamavalolla
1091470.jpg