Eilen koitti kauan odotettu blogitapaaminen, joita Tanjan kanssa parin kuukauden ajan järjestimme. Aivan ihanaa oli nähdä ihmisiä blogien takaa. Osa oli jo entuudestaan tuttuja ja osa aivan uusia ystäviä. Tapaaminen järjestettiin Helsingissä, mutta bloggaajia tuli kauempaakin, mikä minuun teki todella SUUREN vaikutuksen . Pisimmältä taisi tulla Anne, jolla oli matkaa huimat 450km !!! Mutta myös Tampereelta, Lappeenrannasta ja Lahden alueelta tuli bloggaajia. Matkantakaa tulleet, jos mahdollista, teki illasta vieläkin onnistuneemman, kun nähtiin vaiva saapua paikalle! Aika monta peruutustakin tuli, osa sairastumisten takia ja muutamaa bloggaajaa odotettiin turhaan... Suuri KIITOS kaikille mukana olleille, oli aivan mahtavaa tavata .

 

Ilmoitimme etukäteen järjestävämme pienen yllätyksen. Yllätyksen järjestämisen idea lähti edellisestä blogitapaamisesta, kun pari osallistujaa jakoi kaikille osallistujille pienen, ihanan muistamisen. Olisi hienoa tehdä samanlainen vaikutus osallistujille, jonka itsekin on saanut kokea. Tanja, meidän "pääpummi" otti useaan firmaan yhteyden jotka lähtivät erittäin innostuneina mukaan ideaan!! Ajattelimme saavamme jonkin pienen, paperikassillisen kivaa leivonta-aiheista tavaraa kaikille... Mutta jopa meille järjestäjille, suureksi yllätykseksi, saimmekin kaikille osallistujille suorastaan joulun . Saimme yhteensä noin 300kg edestä kaikenlaista ihanaa ja siinähän olikin sitte ilo ylimmillän, jokaisella .

 

Tavaramäärä vei tapaamispaikastamme, Zetorista yhden seurueellisen tilan pöytineen ja tuoleineen. Ja jokaisella oli siis painavaa ja paljon kannettavaa lähtiessään. Miettikää, reilu 20 x alla olevan kuvan kokoinen määrä!! Oheessa laitankin kuvia teille näytille, kuinka hienoja lahjuksia saimme ilolla ojentaa osallistujille ja jollaiset toki itse järjestäjätkin sai mukaansa!

 

Mahtavat ja nöyrät kiitokset kaikille firmoille lahjoituksista, teitte tapaamisestamme kerrassaan huikean ja ikimuistettavan! Kaikille tuotteille on aivan varmasti käyttöä ! Mukana tapahtumassa oli:  Orthex, Fazer, Iloleipurit, Dr Oetker, Sallinen, Bruno, Sunnuntai ja Confetti. Sekä Kyökkipiika Kati lahjoi kaikki mukana olleet Kultasuklaan lähetyksellä ja Sugarmama lahjoi samaisella suklaalla emännät . Confetti antoi vielä erikseen lahjakortin joka arvottiin kaikkien osallistujien kesken -> voitto meni Katille, Katin kakut blogiin, onnea!!

Tässä kuvassa tuotteet, jotka kaikki mukana olleet saivat !!!

Ja hieman yksittäin kuvatummin

 

KIITOS KAIKILLE TAPAHTUMAAN OSALLISTUNEELLE !!!