Ystäväni ja hänen ystävät järjestivät sellaisen "luxus"illan asiakkaille. Ilta piti sisällään erilaisia kauneushoitoja, alusvaatteita sekä herrrrrkullista kakkua by KakkuHelmi, hih.. Samalla se toimi pienimuotoisena "mainos"kakkuna minulle, tulevaisuutta silmällä pitäen, tästä ideasta suuri kiitos Evelle <3

Tuolla pikeerillä (royal icing) on tullut leikittyä jo monessa kakussa "pitsin" muodossa. Tätä lehtikuviota on tehnyt mieli kokeilla noin vuoden verran, aina siitä asti kun ostin Wiltonin: Wedding Cake-kirjan. Kokeilulista on vaan tavattoman pitkä Kieli ulkona... Infulenssasta, tai siitä 40,6 asteen kuumeesta johtuen päätin helpottaa (jättää siis tekemättä Nolostunut) omista kakkukoriteista ja päädyinkin sitte tähän kokeiluun jo nyt. Toven blogissa näin jo viimevuoden puolella tätä brush embroidery-tekniikkaa tehtynä onnistuneesti. Ebekin kokeili tätä vastikään ja siitä se innostus viimein nappasi tännekin!

Vaalea sokerikakkupohja, 5 munan

Kostutus: appelsiiinituoremehu + vesi

Täyte:

Valkosuklaa-tuorejuusto + kokonaisia vadelmia

300g maustamatonta tuorejuustoa
3 kananmunaa
2dl sokeria
250g valkoista suklaata
2tl vaniljasokeria
6 liivatelehteä (+ n. ½dl vettä)
3dl kuohukermaa

Kuorrute: marsipaania + helmiäisspray runsaammin

Koristeet: Royal icing eli pikeeri, sokerimassasta kukkia ja sokerihelmiä