Ystäväni tilasi pienen kakun tyttärensä 3-vuotispäivän kunniaksi. Varsinaisia juhlia eivät vielä viettäneet, vaan ihan perheen kesken herkuttelua...  Koristetoiveena oli vain 3 kukkaa, iän mukaan eikä siis oikeastaan toiveita ollut muussa kuin koossa ja täytteessä, niin ja että ei marsipaania kuin maksimissaan kukissa. Sain vapaat kädet koristeluun ja hyödynsin sitte heti jonkunkin aikaa päässä muhineen prinsessakakun, enimmät pursottamalla koristaen.. Moni ei pidä marsipaanista ollenkaan ja siksi olen halunnut toteuttaa kermakakkua prameammalla tyylillä - >noo, pitkä matka vielä siihen prameuteen, mutta jostain on aloitettava ;DDD

Paljon ONNEA Kaarlille
meidän poppoolta!!!

1481308.jpg

1481381.jpg

Ylhäältä kuvaa
1481315.jpg

Olen oikeasti treenannut useita kertoja jo näitä kermaruusuja, ja eivät ne vieläkään ole täydellisiä, mutta kelpuutan nämä jo parempina kuin aiemmat yritykset =D
Edit: Erittäin hyvät tekovaiheohjeet löydät Mansikkamäen Eben sivuilta!!
1481348.jpg

Tiaraa on tehty paljon pikeeristä mutta tämä kakku
tilattiin parin pvän varoitusajalla,
kokeilin sokerimassasta tehtyä tiaraa ->
 onnistui mielestäni ihan hyvin pikaversioksi...
1481372.jpg

Kukka läheltä
1481432.jpg

Aloituskuvaa, eli vuorasin kermalla koko kakun
ja sitten pursottelin lehtiä sinne tänne kakun täydeltä.
Valmiit ruusut siirsin yksitellen lehtien päälle.
1481413.jpg

3 munan vaalea sokerikakkupohja

Kostutus appelsiinituoremehu

Täyte: sitruunamousse

Kuorrute flora vipsiä ja vaniljakreemiä hieman
Värjäykset elintarvikeväreillä

Sokerimassasta 3 kukkaa reunalla ja tiara,
sokerihelmiä ja helmiäissuihketta